Behandlingar

Kinesiologi

Kinesiologi betyder rörelselära och har sitt ursprung inom kiropraktiken. Grunden i kinesiologin är den manuella muskeltestningen som används för att lokalisera blockeringar i kroppens nerv- och energisystem. 

När blockeringarna är lokaliserade behandlas dessa med olika tekniker som till exempel ökar flödet av blod och lymfa samt energin i kroppens akupunkturmeridianer.

Kinesiologibehandlingen riktar sig främst till dig som upplever värk, smärta eller stressrelaterade symtom i någon form.

Pris: 800 kr per session.

Hypnos

Vid hypnos förändrar man en persons upplevelse av något, oftast ett problem, med hjälp av exempelvis visualiseringar och olika frågeställningar i vad som kan liknas vid en guidad meditation.

Personen som blir hypnotiserad vilar bekvämt med ögonen slutna medan hypnotisören leder personen ner i ett djupt, avslappnat mentalt tillstånd i vilket personen blir mottaglig för nya idéer och förslag.

Den som är hypnotiserad är fullt medveten och upplever ofta en skön avslappning under tiden. En person kan aldrig någonsin fås att göra något som den inte vill under hypnos.

Hypnosterapi kan med fördel användas när man vill bryta oönskade tankemönster och t.ex. vill stärka sin självbild, sluta röka, bli av med sötsug etc. Ofta når man önskat resultat redan efter en eller två sessioner.

Pris: 800 kr per session.