Behandlingar

Kroppsbalansering

Under de senaste åren har jag experimenterat med, korrigerat och finjusterat en rad olika behandlingsmetoder inom den alternativa- och komplementärmedicinska världen.

Jag har nu utvecklat ett eget system, en egen behandlingsmetod som kombinerar olika avancerade energiterapier. De är de mest effektiva jag använt under alla dessa år och tillsammans tar de behandlingsresultaten till en helt ny nivå.

Det är en mycket varsam och behaglig behandling att få. Du ligger på en massagebänk, gärna med ledig klädsel, samtidigt som jag med ett lätt tryck med mina händer aktiverar specifika punkter och områden på din kropp i syfte att balansera nerv- och energisystemet. Hela sessionen varar i 40 minuter.

Behandlingsmetoden riktar sig främst till dig som upplever värk, smärta eller stressrelaterade symtom i någon form.

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du vill ha mer information och/eller vill boka en tid.

Pris: 750 kr per session.

Hypnos

Hypnos är ett mentalt tillstånd av koncentrerat fokus, och det fokuserade tillståndet innebär att man effektivt kan förankra nya idéer och förslag i en persons undermedvetna sinne.

Vid hypnos förändrar man en persons upplevelse och uppfattning av något (problem) genom bl.a. visualiseringar och olika frågeställningar i vad som kan liknas vid en guidad meditation.

Hypnosterapi är en samarbetsprocess där mycket handlar om personens vilja, engagemang och förmåga att följa hypnotisörens instruktioner.

Den som är hypnotiserad är fullt medveten och upplever ofta en skön avslappning under tiden. En person kan aldrig någonsin fås att göra något som den inte vill under hypnos.

Hypnosterapi kan användas med fördel när man vill bryta oönskade tankemönster och t.ex. vill stärka sin självbild, sluta röka, bli av med sötsug etc. Ofta når man önskat resultat redan efter en eller två sessioner.

Pris: 750 kr per session.